Πόλη & Πολίτες: Στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Αρμενικού λαού

Δημοσιεύτηκε στις: at 11 Νοεμβρίου 2020
57 0

Συνεχίζεται για άλλη μια μέρα η εγκληματική επίθεση των Αζέρων, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, με την υποστήριξη της Τουρκίας, του γνωστού ταραξία της περιοχής, που στέλνει τζιχαντιστές μισθοφόρους από τη Συρία και την Λιβύη. 

Σαν Έλληνες που ζούμε στην πιο ακριτική περιοχή της Πατρίδας μας, έχοντας βιώσει επανειλημμένα τις απειλές και τις προσπάθειες παραβίασης της εδαφικής κυριαρχίας και της ελευθερίας του τόπου μας, στον διωγμό και τον αφανισμό των προγόνων μας, δε μένουμε αμέτοχοι ή απαθείς στην λαίλαπα του πολέμου και τον βομβαρδισμό οικισμών με άμαχο πληθυσμό. 

Η παράταξη μας, “Πόλη & Πολίτες”, στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Αρμενικού λαού, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βοήθειας και ενίσχυσης στον αγώνα του για επιβίωση. 

Δίνουμε την μάχη για την διασφάλιση ενός ειρηνικού μέλλοντος στην περιοχή, να σταματήσει η τραγική γενοκτονία που προωθεί άλλη μια φορά η Τουρκία. 

Καλούμε τη Δημοτική αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο, να υιοθετήσουν ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας. Να καταγγείλουν την στρατιωτική εισβολή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση φορέων και της κυβέρνησης.

  Αλεξανδρούπολη, 17.10.2020

        Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

        «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Σχετικά άρθρα

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2017 0
Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Ρωμαίων…

Η συμμετοχή της Θράκης στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 υπήρξε ουσιαστική, συνεχής και πολύμορφη

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Μαρτίου 2021 0
Η συμμετοχή της Θράκης στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 υπήρξε ουσιαστική, συνεχής και πολύμορφη, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε κάτω…

Το καθεστώς των Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών και ο 10ος Όρος της Πατριαρχικής και Συνοδικής Πράξεως του 1928 περί των λεγομένων «Νέων Χωρών» (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Δεκεμβρίου 2018 0
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΩΝ ΜΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο 10ος ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 1928 ΠΕΡΙ ΤΩΝ…

Ο ορισμός της απανθρωπιάς: Πουλάνε αποκριάτικη στολή προσφυγόπουλου

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιανουαρίου 2016 0
Την έλλειψη ανθρωπισμού απέδειξαν περίτρανα κάποιοι «επιχειρηματίες» που εκμεταλλευόμενοι το προσφυγικό δράμα, εμπορεύονται μέσω του Ιταλικού Amazon αποκριάτικη στολή προσφυγόπουλου…