Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις επικουρικών γιατρών

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:40
209 0

Διευκρινίσεις σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών γιατρών σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, δίνει το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, διευκρινίζεται ότι: Η διαδικασία πρόσληψης ιατρών είναι απλή. Κάθε Υγειονομική Περιφέρεια τηρεί κατάλογο αιτούντων ιατρών, ο οποίος επικαιροποιείται καθημερινά. Σε αυτό τον κατάλογο, μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος ιατρός.

Σχετικά με τους επικουρικούς ιατρούς του ΕΚΑΒ, οι αντίστοιχες αιτήσεις υποβάλλονται στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας. Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.moh.gov.gr/articles/newspaper/proslhpseis-diorismoi/epikoyrikoi-iatroi/3293-thrhsh-katalogoy-epikoyrikwn-iatrwn-kai-diadikasia-topothethshs

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: “Σε μια ακόμη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η διοίκηση Μέτιου επιδεικνύει περίσσευμα αλαζονείας”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Οκτωβρίου 2019 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σεβόμενοι τους πολίτες της περιφέρειας και το ρόλο που καλούμαστε να υπηρετήσουμε, αρνούμαστε να υιοθετήσουμε την προχειρότητα. Σε…