Για άλλη μια φορά ο Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Έβρου με δηλώσεις κυριολεκτικά « επικοινωνιακές στρακαστρούκες» προσπαθεί, με ανέντιμο τρόπο, να αποπροσανατολίσει και να αθωώσει τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής και να χρεώσει «τις αρρυθμίες !!! του νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε μια μικρή μερίδα εργαζομένων που επιχειρεί να παρεμποδίσει!!! την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών του νοσοκομείου!!! »

Μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι και την ξέρουν όλοι ότι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι δημόσιες δομές υγείας, οφείλονται στις άγριες περικοπές δαπανών για την υγεία, στις μνημονιακές απαγορεύσεις για προσλήψεις, στην πολιτική των συγχωνεύσεων και της εμπορευματοποίησης της υγείας.

Ακόμα είναι ανέντιμη η προσπάθεια του κ. Αδαμίδη γιατί με αφορμή ίσως κάποιων μεμονωμένων γεγονότων, επιχειρεί να ενοχοποιήσει το σύνολο των εργαζομένων, την ώρα που όλοι στο βόρειο Έβρο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου με τις μεγάλες ελλείψεις , λειτουργεί χάρις στην αυτοθυσία και το φιλότιμο των γιατρών, των νοσηλευτών και του υπόλοιπου προσωπικού.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του νοσοκομείου αλλά και όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, να καταδικάσουν τα επικοινωνιακά τερτίπια του κ. Αδαμίδη και με αγώνες να στοχεύσουν την κύρια αιτία που

δημιουργεί τις αρρυθμίες, τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά στις δημόσιες δομές υγείας και είναι η πολιτική που χαράζουν τα επιτελεία των Βρυξελλών και εφαρμόζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, μια πολιτική που με την υποχρηματοδότηση και την απαγόρευση των προσλήψεων απαξιώνει συνεχώς τη δημόσια υγεία, δίνοντας χώρο στους επιχειρηματικούς ομίλους για περισσότερα κέρδη.

Καλεί ακόμα τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τις πρακτικές «στρατοπεδάρχη» του κ. Αδαμίδη, που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα και να δυναμώσουν τον αγώνα διεκδικώντας:

* Την άμεση και πλήρη κάλυψη του νοσοκομείου Διδυμοτείχου , των κέντρων Υγείας Δικαίων, Ορεστιάδας και Σουφλίου, καθώς και των αγροτικών ιατρείων με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

* Την ανάκληση της συγχώνευσης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου

* Ένα καθολικό δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας με την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της υγείας.

21/10/2016

Προηγούμενο άρθροΛιμάνι Καβάλας – Λιμάνι Αλεξανδρούπολης 3-1
Επόμενο άρθροΠρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου