Κατατέθηκε αναφορά στη Βουλή από τον βουλευτή και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, κατόπιν πρότασης του Τομέα Άμυνας, η επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) με θέμα “Μέριμνα Προσωπικού που Επιχειρεί στον Έβρο”, προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο, και Εσωτερικών, κ. Μ. Βορίδη, με την οποία αναφέρονται στο θέμα στήριξης, ηθικής και οικονομικής, των στρατιωτικών που επιχειρούν στον Έβρο, προφυλάσσοντας τα σύνορα της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, στην υπόψη επιστολή, γίνεται αναφορά στην απονομή στον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας (συγχαίροντας παράλληλα τα μέλη της ομάδας) ειδικής ανώτερης διάκρισης της Ελληνικής Πολιτείας εξ’ ονόματος της ΠτΔ, για τη συνδρομή τους στην επιχείρηση διασφάλισης των Ελληνικών – Ευρωπαϊκών συνόρων (στον Έβρο) απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού πέρυσι την Άνοιξη, όταν εκατοντάδες Έλληνες στρατιωτικοί που επιχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν νυχθημερόν στον Έβρο δεν έτυχαν ανάλογης τελετής και το χειρότερο συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι για την εργασία τους αυτή εδώ και έντεκα (11) και πλέον μήνες.

Για τον Τομέα Άμυνας
Αντιπτέραρχος (Ι) εα Θωμάς Χατζηαθανασίου
Γραμματέας Τομέα Άμυνας Κινήματος Αλλαγής

Προηγούμενο άρθροΠαναγιώτης Καραβέτης: “Αποτρεπτική η φυλάκιση για τους Τούρκους αλιείς”
Επόμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Πάνω απο 16.000 βιβλία με την ιστορία της Θράκης , απο σήμερα στα χέρια των μαθητών του Έβρου”