Επέλαση χιονιά αναμένεται αύριο Κυριακή 3/1 στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας (εξαιρουμένης της νότιας πεδινής και παράκτιας Χαλκιδικής!

Στις παράκτιες περιοχών γύρω από τον Θερμαϊκό συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης θα δοθεί δυνατή μάχη επικράτησης μεταξύ χιονιού και χιονόνερου έως περίπου και το μεσημέρι)

Στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη οι χιονοπτώσεις εκτός από πυκνές δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλες) περιορίζοντας σημαντικά την ορατότητα κατά διαστήματα δυσκολεύοντας την μετακίνηση των οδηγών εκτός από το επαρχιακό πιθανώς και στο εθνικό δίκτυο κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης!

Υποψηφιότητα για πυκνή χιονόπτωση με χιονόστρωση από το πρωί έως και το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής δίνουν και οι δήμοι Καλαμπάκας, Ελασσώνας και πιθανώς Τυρνάβουυ και Τεμπών όσον αφορά στη Θεσσαλία!

Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες συνοδεία πολύ ισχυρών νοτιάδων που θα ανεβάσουν τον υδράργυρο σε ανοιξιάτικα επίπεδα και τα υψόμετρα εκδήλωσης χιονοπτώσεων πάνω από τα 1400-1600 μέτρα

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

(profile Σακη Αρναούτογλου)

Προηγούμενο άρθροΔείτε τον επίσημο εορτασμό της πρώτης του νέου έτους στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΠάγωσε η παλιά κοίτη του ποταμού Έβρου στον Πόρο