Σαρηγιάννης: «Δεν κινδυνεύει προς το παρόν για mini lockdown η Καβάλα και Αλεξανδρουπολη»

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Αυγούστου 2021
62 0
Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA Channel παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Ο ίδιος απαντώντας στα δημοσιεύματα των Αθηνών που ήθελαν Καβάλα και Αλεξανδρουπολη πολύ κοντά σε τοπικά lockdowns τόνισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος καθώς υπάρχουν άλλες περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο στην χώρα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε.

Μάλιστα σχολίασε και το γεγονός ότι στην Καβάλα παρατηρείται διψήφιος αριθμός κρουσμάτων ενώ στην Θάσο υπάρχουν σχεδόν μηδενικά κρούσματα κάνοντας λόγο πως ο κυριότερος λόγος είναι η επιστροφή των εκδρομέων από τον χώρο παραθέρισης τους.

“Το ότι κάποιος μπορεί να κόλλησε κορωνοϊό στην Θάσο και στην συνέχεια να τον μετέφερε στην Καβάλα, τότε θα προσμετρηθεί στα κρούσματα της Καβάλας” τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: www.enanews.gr

Σχετικά άρθρα

Π. Μιχαηλίδης: Ένα παρόμοιο συντριβάνι με αυτό της πλατείας Ομονοίας, αντί της «μεταλλικής βελανιδιάς» στον κόμβο του παλιού νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Φεβρουαρίου 2020 0
Με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής στον Δήμο της Αθήνας, κατασκευάζεται ένα σύγχρονο πανέμορφο συντριβάνι με 13 πίδακες νερού, 188…