Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ.κ. Δαμασκηνός: ”Δεν διεκδικούμε κάτι σπουδαίο αλλά το αυτονόητο”

Δημοσιεύτηκε στις: at 8:04 πμ
377 0

Την δική του παρέμβαση έκανε στην πετυχημένη κινητοποίηση των κατοίκων του βορείου Έβρου για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία συλλόγων και φορέων για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στο νοσοκομείο και φυσικά την αναβάθμιση του.

“Το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναι για όλους μας, για όσους μένουμε εδώ σε αυτή την ακριτική περιοχή είναι θέμα ζωής! Είναι θέμα ποιότητας ζωής” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος τόνισε: “Όλοι μαζί διεκδικούμε όχι κάτι σπουδαίο αλλά το αυτονόητο, διεκδικούμε την ίδια μας την ζωή. Γι’ αυτό ενώνουμε την φωνή μας, ενώνουμε τις καρδιές μας, ζητώντας δικαίωμα και εμείς παροχής υπηρεσιών στην υγεία.”

“Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αλλά είμαστε οι ακρίτες και η εμπροσθοφυλακή! Το ποτήρι ξεχείλισε, η κοροϊδία διαδέχεται η μια την άλλη και δυστυχώς κάποιοι μας εμπαίζουν συστηματικά….” – πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός.

 

του Αιμίλιου Πολυγένη

www.romfea.gr

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή την ανέλκυση της βυθοκόρου “Όλγα” – Ποιο είναι το τίμημα της εθνικής κυριαρχίας; (γράφει o Δημήτρης Μακροδημόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Σεπτεμβρίου 2019 0
Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την αμερικανική πρεσβεία  στις 13 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Αλεξ/πολης με αφορμή την ανέλκυση της…

Διαφανείς και νόμιμες αναθέσεις έργων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2015 0
Ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στους «ανώνυμους» καταγγέλλοντες, τους αφελείς αναπαραγωγούς και τους ψιθυριστές περί αδιαφανών, παράνομων και προβληματικών διαδικασιών ανάθεσης…

Λήψη προληπτικών μέτρων στον Έβρο λόγω κρούσματος οζώδους δερματίτιδας στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουνίου 2018 0
Στη λήψη προληπτικών μέτρων προχωρά από σήμερα Τρίτη 19/6 η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, μετά την ενημέρωση για ύπαρξη κρούσματος οζώδους δερματίτιδας σε βοοειδή στη γείτονα Τουρκία.…