Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός: «Το εμβόλιο δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι μονόδρομος»

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Ιουλίου 2021
77 0

«Το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες και από την πλευρά μας πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο Μητροπολίτης ΔΟΣ κ. Δαμασκηνός σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην οποία και ο ίδιος συμμετείχε.

Ο κ. Δαμασκηνός ανέφερε, ότι ζητήθηκε από την επιτροπή που τους επισκέφθηκε, να ετοιμάσουν ένα ενημερωτικό δεκάλογο με πληροφορίες σχετικές με το εμβόλιο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.

Πρόσθεσε επίσης, ότι στις  επόμενες δράσεις της τοπικής εκκλησίας  περιλαμβάνεται η ανάγνωση σχετικής εγκυκλίου στου πιστούς αλλά και η εκτενής ενημέρωση των Ιερέων, οι οποίοι θ αναλάβουν και τον ουσιαστικό ρόλο προσέγγισης και ενημέρωσης των πιστών.

Επίσης όπως μας ενημέρωσε, λόγω της πανδημίας δεν λειτουργούν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

Ο ΟΗΕ και η Καθολική κοινότητα των ΗΠΑ χρηματοδοτούν μηνιαίο επίδομα για μετανάστες στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Νοεμβρίου 2019 0
Με μηνιαίο επίδομα σε μετρητά, χρηματοδοτεί ανθρωπιστικός οργανισμός στις Η.Π.Α, μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε…

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Οκτωβρίου 2016 0
Αναγκαία η τροποποίηση του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος και η ένταξη σ’ αυτόν όλης της Πατριαρχικής και Συνοδικής…