Σεμινάριο για γονείς με θέμα: «εξαρτήσεις και οικογένεια»

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Μαρτίου 2017
384 0

Να μιλήσω στο παιδί μου για τα ναρκωτικά;

Με ποιον τρόπο;

Πώς θα καταλάβω αν κάνει χρήση ουσιών;

Τι μπορώ να κάνω αν υποψιάζομαι ότι κάνει χρήση;

Τι πρέπει να κάνω αν το παιδί μου περνάει πολλές ώρες στο Διαδίκτυο; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

 

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Εξαρτήσεις και Οικογένεια» την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης.

Στο σεμινάριο οι επαγγελματίες του Θεραπευτικού Προγράμματος θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των γονιών γύρω από τα θέματα της χρήσης ουσιών αλλά και της προβληματικής ενασχόλησης με το Διαδίκτυο.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τα θέματα της εφηβείας, της εξάρτησης, τον ρόλο της οικογένειας αλλά και για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις οικογένειες και τα μέλη τους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ: 25510 89595, 25510 89681 από 800 έως 1600. Υπεύθυνη κ.Τζιογκίδου Ντέλια.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Σχετικά άρθρα

Οι ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ στην Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2017 0
Οι ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ αυτή τη φορά μεταφέρουν την Καστροπολιτεία του ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ και γενικά τον Βόρειο ΕΒΡΟ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, σε μία βραδιά…

Τη «Ρόδινη Ζωή» της Ιωάννας Παρασχάκη παρουσίασε η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. στην 27η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Αυγούστου 2018 0
Στο μαγευτικό κόσμο της ‘‘Ρόδινης Ζωής’’ μας ταξίδεψε νοερά η Εβρίτισσα συγγραφέας Ιωάννα Παρασχάκη, όπου «..η συνταγή της καλής ζωής…