ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΕΘΗΚΑΝ 2 ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:18
679 0

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας και μετά από θετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, σε συνέχεια της αναστολής άσκησης καθηκόντων που τους είχε επιβληθεί από τον Διοικητή του Π.Γ.Ν.Ε.,  τέθηκαν σε αργία οι 2 γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου οι οποίοι διώκονται για παράνομες συνταγογραφήσεις που προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά στο Δημόσιο.

Θα ακολουθήσει η πειθαρχική εκδίκαση της υπόθεσης τις επόμενες μέρες από το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο. Η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης διεξάγεται από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Το Υπουργείο Υγείας και η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. είναι αποφασισμένοι να τσακίσουν όλα τα φαινόμενα διαφθοράς. Ευχαριστούμε τους ασθενείς που βοήθησαν με τις καταγγελίες τους στη διερεύνηση των υποθέσεων.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Ε. και το Υπουργείο εξασφάλισαν την ασφαλή, πλήρη και άμεση ιατρική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των καταγγελλόντων.  

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ  

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περιοδεία Γιώργου Καμίνη στην Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Νοεμβρίου 2017 0
Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, θα περιοδεύσει στην Θράκη, την Παρασκευή και…

Επιμορφωτικά σεμινάρια από Κρατικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο της Μόσχας

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2016 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης – Σύνδεσης Αγίας Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης  διοργανώνουν σεμινάρια επιμόρφωσης ρωσικής γλώσσας…