Σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ οι αγρότες του Έβρου για αγροτοδικεία και αποζημιώσεις

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:28
411 0

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου αγρότες του νομού, όπως αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουλίου το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα».

 Ο αγροτικός κόσμος διαμαρτύρεται για τα «οξυμένα προβλήματα» που αντιμετωπίζει, τόσο εξαιτίας των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στη διαδικασία των αποζημιώσεων και στην εξόφληση των τευτλοπαραγωγών όσο και για τις χαμηλές τιμές των σιτηρών αλλά και για τα «αγροτοδικεία».

Ήδη έχουν κληθεί σε προκαταρκτική εξέταση 19 αγρότες-μέλη της συντονιστικής του μπλόκου Καστανεών, οι οποίοι κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών στο διάστημα των αγροτικών κινητοποιήσεων, τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

www.agronews.gr

Σχετικά άρθρα

Θεοδόσης Μπιρμπίλης: “Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί!” – Tοίχοι πέφτουν και σηκώνονται για νέα ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Νοεμβρίου 2020 0
Συγκλονίζει η ανάρτηση του Διευθυντή Καθηγητή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Θεοδόση Μπιρμπίλη. … τοίχοι πέφτουν και σηκώνονται…