Σε προσωρινή κατασκευή με ανάχωμα προχώρησε η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στην γεώτρηση του οικισμού των Λουτρών

Δημοσιεύτηκε στις: at 23 Ιανουαρίου 2021
112 0

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης

Οικισμός Λουτρά

ΓΕΩΤΡΗΣΗ

Σε προσωρινή κατασκευή με ανάχωμα προχώρησε η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στην γεώτρηση του οικισμού Λουτρών βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το επίπεδο προστασίας της, όπου είχε πλημμυρίσει από τις έντονες βροχοπτώσεις της Τρίτης την εβδομάδα που πέρασε.

Η επόμενη σκέψη είναι να γίνει μια πιο ουσιαστική παρέμβαση με οριστική λύση ως προς την προφύλαξη της από ένα έντονο ή μη πλημμυρικό φαινόμενο!

Εκτός από την αποκατάσταση του αγωγού του φράγματος όπου θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό πρέπει πάντα να υπάρχει εναλλακτικότητα και ετοιμότητα ως προς την υδροδότηση του οικισμού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό, ‎κείμενο που λέει "‎Ð ρίν SOS REDMI NOTE RMIE9 و A1 QUAD CAMERA‎"‎‎

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Σχετικά άρθρα

Δείτε την έναρξη εργασιών της 1ης ημέρας του Συνεδρίου “Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α.- Εκτίμηση Χωρικών, Πληθυσμιακών και Οικονομικών Παραμέτρων”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιανουαρίου 2016 0
Το πρωί της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η έναρξη εργασιών της 1ης ημέρας του Συνεδρίου “Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών…