Σε ώρα λειτουργίας των σχολείων , στον αύλειο χώρο των 4ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ έπεσε δέντρο

748 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Την Τετάρτη 26/9 σε ώρα λειτουργίας των σχολείων στον αύλειο χώρο των 4ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ έπεσε δέντρο που λίγο έλειψε να καταπλακώσει μαθητές και εκπαιδευτικό.

Σημειώνεται ότι εδώ και πάρα πολλούς μήνες εκκρεμεί η οριστική λύση του ζητήματος της επισκευής παράπλευρου τοιχίου, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα καταρρεύσει με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια μαθητών και περαστικών.

Οι προειδοποιήσεις και οχλήσεις προς τον Δήμο  δεν φάνηκαν αρκετές.

Οι υποσχέσεις που έδωσαν στην Ένωση Γονέων οι  υπεύθυνοι του Δήμου ότι το τοιχίο θα επισκευάζονταν μέσα στο καλοκαίρι δεν εκπληρώθηκαν.

Με αφορμή το γεγονός, η Ένωση Γονέων επανέρχεται στο θέμα της ασφάλειας των σχολικών χώρων και ζητά άμεσα να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις.

Πολλά σχολεία του Δήμου έχουν ανάγκη από σοβαρές επισκευές, έλεγχο στατικότητας και αντισεισμικότητας, πυρασφάλειας, ηλεκτρολογικής  και υγειονομικής ασφάλειας.

Ζητούμε άμεσα να ελεγχθούν και επισκευαστούν οι χώροι που φιλοξενούν καθημερινά τα παιδιά μας, χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις.

Σχετικά άρθρα

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ιλχάν Αχμέτ – H πρώτη και μοναδική βουλευτική έδρα στην Θράκη για ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2017 0
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τις επόμενες ημέρες –σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένονται και άλλες…

Επισημη παρουσίαση και ένταξη της ενδυμασίας της Θράκης στην Προεδρική Φρουρά

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2019 0
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την διαφύλαξη της εθνικής πολιτισμικής κληρονομιάς, το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας σε συνεργασία…