Σοκαρισμένη έχει μείνει η κοινή γνώμη στον Έβρο…

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:08
2174 0

Άναυδη έχει μείνει η κοινή γνώμη στον Έβρο, καθώς μαθαίνει το όνομα γνωστού επιχειρηματία των μέσων ενημέρωσης ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του νωρίτερα σήμερα. Ο 58χρονος αυτόχειρας κρεμάστηκε από σχοινί στη Νίψα όπου κατοικεί και τον βρήκε η γυναίκα του.

Ήταν πατέρας 2 παιδιών. Γνωστοί και φίλοι που έχουν επικοινωνήσει ήδη με το alexpoli.gr αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο φίλος Σάκης έφυγε από τη ζωή και με τέτοιο τρόπο.

Ακόμα και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση. Οι λόγοι της αυτοκτονίας παραμένουν άγνωστοι, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το ίδιο κοινωνικός όσο παλιότερα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα όταν οικείο του πρόσωπο τον αναζήτησε αλλά στάθηκε αδύνατον να τον εντοπίσει. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τη σύζυγο του.

Η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Ερωτηματικά της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α.» σχετικά με την πυρκαγιά στον παλιό σκουπιδότοπο Μάκρης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Αυγούστου 2017 0
Η φωτιά η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στην περιοχή του παλιού σκουπιδότοπου της Μάκρης και συγκεκριμένα στο ύψος…

O Δήμος Αλεξανδρούπολης μας προτρέπει να πλημμυρίσουμε τα μπαλκόνια, τα καταστήματα και τους δρόμους με τα χρώματα της γαλανόλευκης!

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Οκτωβρίου 2019 0
Όπως αναφέρει η ανάρτηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης: Τιμούμε τους ήρωες του έπους του ’40 υψώνοντας την ελληνική σημαία. Ας πλημμυρίσουν…

Στο πλαίσιο δράσης «καθαρισμός ακτών» της Helmepa, σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν πρωτοβουλία και καθάρισαν την ακτή «Στροφή Εγνατία – Ρέμα Βανικιώτη»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Οκτωβρίου 2019 0
Στο πλαίσιο δράσης «καθαρισμός ακτών» της Helmepa, σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν πρωτοβουλία και καθάρισαν την ακτή «Στροφή Εγνατία –…