ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΚΥ ΘΡΑΚΗΣ

Η ΕΙΝΟΚΥΘ συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 22/06/22, από τις 08:00 μέχρι τις 12:00, για την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών


Απαιτούμε:
Την άμεση καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων εφημεριών, πρόσθετων και τακτικών, καθώς και την προβλεπόμενη πρόσθετη αποζημίωση για τις υπεράριθμες εφημερίες των ειδικοτήτων πρώτης γραμμής αλλά και σε όσους έχουν μετακινηθεί.

Νομοθετική ρύθμιση και επαναφορά του πλαφόν στο 15% για να μην γίνει καμία περικοπή στις δεδουλευμένες πρόσθετες εφημερίες Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου.

Κατάργηση του διαχωρισμού πρόσθετων και τακτικών εφημεριών μέχρις ότου γίνουν όλες οι αναγκαίες προσλήψεις ώστε ο κάθε γιατρός να πραγματοποιεί 1 ενεργή εφημερία την εβδομάδα.

Αυτοτελής φορολόγηση των τακτικών εφημεριών. Αφορολόγητες πρόσθετες εφημερίες.

Αναπλήρωση των μισθολογικών μας απωλειών. Άμεση επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα πριν από τις περικοπές του 2012. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.

Χορήγηση σε όλους τους συναδέλφους των αναδρομικών διαφορών ανεξάρτητα από το αν έχουν κινηθεί δικαστικά ή όχι. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν ως έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς μας την περίοδο της πανδημίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΟΚΥΘ

Δευτεραίος Σάββας ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σωτηρακόπουλος Νϊκος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στάμος Χάρης ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μουρβάτη ΕυθυμίαΤΑΜΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής για τις εξορύξεις χρυσού
Επόμενο άρθροΣΟΚ στην Ξάνθη – Τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε