Στέλιος Πέτσας: “Απαραίτητη η υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:22
132 0

Αν.ΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας:

«Εστιάζοντας στη λύση του προβλήματος που αναδείχθηκε στην κακοκαιρία «Μήδεια», προχωρούμε:

1️⃣ σε υπογειοποίηση των γραμμών ρεύματος,

2️⃣ σε ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων για να μην διαχέεται η ευθύνη μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας για την κακοκαιρία «Μήδεια», τα προβλήματα που προκάλεσε και τη διαχείρισή τους.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, η δυνατότητα του ΔΕΔΔΗΕ να ανταποκριθεί στην πολύ μεγάλη καταστροφή λόγω του ακραίου καιρικού φαινομένου ήταν μικρή.

Εξαιτίας της πτώσης πολλών δέντρων, δεν ήταν εύκολο να προληφθεί το μέγεθος της καταστροφής από ένα κλάδεμα, υποστήριξε, καθώς δεν έπεσαν τα δέντρα που ήταν προφανές ότι θα πέσουν.

Σχετικά άρθρα

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ STATUS QUO TOY ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟY ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟY ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟY ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2018 0
ΤΟ  ΝΟΜΙΚΟ STATUS QUO TOY ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟY ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟY ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟY ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ Το Οικουμενικό Πατριαρχείο…

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στις νοσοκομειακές μονάδες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΠΑΜΘ)

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαΐου 2020 0
 Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, για τις προσλήψεις που έγιναν στις νοσοκομειακές μονάδες της ΠΑΜΘ κατά…