Σταύρος Κελέτσης: «Καταδικάζουμε το φασισμό και το ναζισμό – Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη»

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:22
93 0

Συζητήθηκε χθες και ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών που αφορά στην πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Εισηγητής  της πλειοψηφίας ήταν ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

Με αφορμή την δίκη της Χρυσής Αυγής στην οποία αναφέρθηκαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, ο Σταύρος Κελέτσης τόνισε ότι «είναι απερίφραστη η καταδίκη από όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις του Ναζισμού και του Φασισμού και του πολιτικού μορφώματος που τις εκφράζει στη χώρα μας. Καταδικάζουμε τις πρακτικές βίας που άσκησε επί χρόνια και εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη».

Όσον αφορά το Σχέδιο Νόμου υπογράμμισε πως «με τις προβλέψεις του θωρακίζεται το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα από τις προσπάθειες χρησιμοποίησής του από διεθνείς εγκληματικές και τρομοκρατικές ομάδες, αυξάνοντας τη διαφάνεια και τους μηχανισμούς ελέγχου».

«Με τον τρόπο αυτό κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα, δημιουργούμε ένα πιο ασφαλές και ελκυστικό οικονομικό περιβάλλον συμβαδίζοντας άμεσα με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, στέλνοντας μήνυμα  στις αγορές και στους ξένους επενδυτές».

Σχετικά άρθρα

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιουλίου 2018 0
O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός…

Χρήστος Τρέλλης: “Αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία προς τους μικρομεσαίους αγρότες της Περιφέρειας μας τα ποσά που κατανεμήθηκαν για την Περιφέρειά μας στην προκήρυξη του μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες»”

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2019 0
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. Χ. ΜΕΤΙΟ, τους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, τους ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Αποτελεί εμπαιγμό…

Αναδίπλωση ή μπλόφα Μηταράκη;

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2021 0
Για αναβάθμιση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο και όχι για επέκτασή του μίλησε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης…