Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. διακινητές μεταναστών στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:10 μμ
295 0

Συνολικά 26 Σύρους πρόσφυγες προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Την Κυριακή αστυνομικοί συνέλαβαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου έναν 53χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα του φορτηγού που οδηγούσε εντόπισαν 19 πρόσφυγες.

Λίγο αργότερα στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του οικισμού Αμορίου, αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης παράνομης μετανάστευσης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε 30χρονο Έλληνα οδηγό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ο οδηγός, ωστόσο, δεν σταμάτησε, συνέχισε την πορεία του και λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση του οικισμού Μάνδρας, ακινητοποίησε το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, χωρίς όμως επιτυχία αφού τελικά συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επτά Σύροι υπήκοοι.

Το Ι.Χ. είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής. Ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

http://www.zougla.gr

Σχετικά άρθρα

«Αυτόνομο πλέον το Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: ανέλαβαν υπηρεσία 3 γιατροί»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2019 0
Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν υπηρεσία 3 νέοι γιατροί (1 Διευθυντής ειδικότητας Παθολογίας, 1 επιμελήτρια…

ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ~ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ ΜΕ ΜΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΓΙΑ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΘΥΤΟΝ ΘΥΜΑ (Γράφει ο κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Απριλίου 2019 0
ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ ΜΕ ΜΥΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΓΙΑ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΘΥΤΟΝ ΘΥΜΑ Το Χριστομίμητο Μαρτύριο του Οικουμενικού Πατριάρχου Αγίου Γρηγορίου…