Στην αγορά της Ορεστιάδας περπάτησε η Μαρία Γκουγκουσκίδου συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω»

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Απριλίου 2019
433 0

Στην αγορά της Ορεστιάδας περπάτησε το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019 η Μαρία Γκουγκουσκίδου συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω».

Αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες, με εργαζόμενους, με καταναλωτές, με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα στην αγορά.

Εκτός από ευχές άκουσε τα παράπονα των εμπόρων για την ακινησία της αγοράς, για τον καταναλωτικό τουρισμό, για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου. Κάποιοι της ζήτησαν να πάρει μέτρα για την τόνωση της αγοράς. Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στο χαμηλό μεροκάματο, στις θέσεις εργασίας που απειλούνται. Όλοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα της καθημερινότητας. Πολλοί την παρότρυναν να πάρει άμεσα μέτρα, να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Η υποψήφια Δήμαρχος σημείωσε ότι “το νόημα της Αναστάσεως είναι η αισιοδοξία. Κάθε αρνητικός κύκλος κλείνει. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ορεστιάδα. Εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα – Ανάσταση παντού”.

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Δεκεμβρίου 2017 0
Συνελήφθη στις 8-12-2017 το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, του Τμήματος…

Χιονισμένη η συμπρωτεύουσα!

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιανουαρίου 2017 0
φωτογραφιες από τον Παναγιώτη Γεωργίου                         Ευόσμος Θεσσαλονίκη φωτογραφιες Sebastian Dour