Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί μεθαύριο Τετάρτη ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί και το Νοσοκομείο Αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Κοντοζαμάνης που έχει μάλιστα εδώ και λίγο καιρό αυξημένες αρμοδιότητες με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού έχει συνεχή παρουσία που θεωρείται μάλιστα πετυχημένη, θα έχει ενημέρωση από τον Διοικητή του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφο για την λειτουργία του. Επίσης θα ακούσει τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και φυσικά θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους.

Δεν έχει γίνει πάντως γνωστό, αν ο υφυπουργός Υγείας επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ή αν θα έχει συνάντηση με τον Διοικητή του Χρήστο Καπετανίδη στην Αλεξανδρούπολη, αφού δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της επίσκεψης του και άλλες λεπτομέρειες της παρουσίας του στον Έβρο. δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθρο1η Σεπτεμβρίου 1821 – Το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης
Επόμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: Κατώτερος των προσδοκιών ο πρώτος χρόνος διοίκησης Ζαμπούκη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης