Απομακρύνθηκαν σήμερα το πρωί από συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης οι δύο ημιυπόγειοι κάδοι επί των οδών Κ. Παλαιολόγου και Κομνηνών.

Η ενέργεια εντάσσεται στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την απομάκρυνση και εγκατάσταση σε νέες θέσεις των ημιυπόγειων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Οι ημιυπόγειοι κάδοι που θα απομακρυνθούν από τις θέσεις που βρίσκονται σήμερα βρίσκονται στην παραλιακή οδό (Απολλωνιάδος – Μεγ. Αλεξάνδρου), στη Λ. Δημοκρατίας και στις οδούς Βενιζέλου, Παλαιολόγου, Εθν. Αντίστασης, και Χαρ. Τρικούπη.

Οι νέες θέσεις των κάδων αυτών βρίσκονται στους οικισμούς Μαΐστρος, Απαλός, Αμφιτρίτη, Νίψα, Λουτρός, Άνθεια, Παλαγία, Άβαντας, Μάκρη, Δίκελλα, Ν. Χηλή αλλά και στην περιοχή του Πάρκου Αλτιναλμάζη και του Αγ. Βασιλείου, εντός του αστικού ιστού της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Οι θέσεις από τις οποίες οι κάδοι θα απομακρυνθούν θα αποκατασταθούν με επίχωση αδρανών υλικών και χρήση οπλισμένου σκυροδέματος, ενώ θα στρωθούν και πλάκες πεζοδρομίου όπου αυτό απαιτείται.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μεταξύ των θεμάτων στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κ. Ντόρας Μπακογιάννη , στο Επιμελητήριο Έβρου