Στην Ελλάδα όλοι θέλουν να γίνουν Διοικητές και Υποδιοικητές στα νοσοκομεία

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:09 μμ
226 0

Μια θέση Διοικητή ή Υποδιοικητή σε δημόσιο νοσοκομείο θέλουν πάνω από 1600 έλληνες, καθώς οι αιτήσεις για τις αντίστοιχες θέσεις έφτασαν για την ακρίβεια τις 1632.

Μετά από τις αξιολογήσεις το μεγαλύτερο μέρος των ηγεσιών έχει απομακρυνθεί από τη θέση τους και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα οποία έφτασαν στην αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών και Υποδιοικητών Νοσοκομείων, από τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ), ο αριθμός των αιτήσεων για τις θέσεις Διοικητών-ριών και Υποδιοικητών-ριών ανά ΥΠΕ έχει ως εξής.

Αναλυτικά ο αριθμός των αιτήσεων ανά ΥΠΕ.:

1η Υ.ΠΕ. 505 αιτήσεις

2η Υ.ΠΕ. 220 αιτήσεις

3η Υ.ΠΕ. 206 αιτήσεις

4η Υ.ΠΕ. 206 αιτήσεις

5η Υ.ΠΕ. 154 αιτήσεις

6η Υ.ΠΕ. 246 αιτήσεις

7η Υ.ΠΕ.   95 αιτήσεις

http://www.sofokleousin.gr

Σχετικά άρθρα

Πέντε υποψηφιότητες θα διεκδικήσουν την Πρυτανεία του ΔΠΘ στις εκλογές της 22 Μαΐου

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαΐου 2018 0
Πέντε υποψηφιότητες θα διεκδικήσουν την Πρυτανεία του ΔΠΘ στις εκλογές της 22 Μαΐου Οι υποψήφιοι είναι: Γιώργος Κολιός – Καθηγητής Φαρμακολογίας, Τμήμα…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Θνησιγενής η Νοσηλευτική Διδ/χου! Το Υπουργείο Παιδείας με την δήθεν… αναβάθμιση της στοχεύει στην κατάργησή της!! Διχάζει τον Έβρο ο Υπουργός Παιδείας παίζοντας πολιτικά παιχνίδια!”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Φεβρουαρίου 2019 0
Παρέμβαση στη δημόσια διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Συνέργεια Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης,…