Στην Κομοτηνή ο Πρωθυπουργός , για την πραγματοποίηση του Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:37
614 0

Στην Κομοτηνή 13-14 Νοέμβρη ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, για την πραγματοποίηση του Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Στο εν λόγω συνέδριο, όπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, κοινωνικο-οικονομικοί και παραγωγικοί φορείς, θα επιχειρηθεί αναζήτηση λύσεων στα σημαντικά ζητήματα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής μας, τα οποία θα συνθέσουν και το βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο της περιοχής, σε συνδυασμό με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Λόγω και των τελευταίων εξελίξεων με την ΕΛ Ντοράντο και το ενδιαφέρον της στο Πέραμα του Έβρου και στις Σάππες Ροδόπης, αναμένεται να ξεκαθαρισθεί από όλους, ποιο μοντέλο ανάπτυξης θα προταθεί για την περιοχή , η οποία διαθέτει αγροδιατροφικό, τουριστικό τομέα και πλούσιους φυσικούς πόρους.

πηγή: ΕΡΑ Κομοτηνής

Σχετικά άρθρα

Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. εκφράζει την αντίθεσή της στη βιαστική απόφαση της Κυβέρνησης να επεκτείνει το ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2021 0
Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου εκφράζει την αντίθεσή της στη βιαστική απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει το…

Θέση του Επιμελητηρίου Έβρου για την Προάσπιση των Θέσεων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Σεπτεμβρίου 2019 0
Η συνεισφορά του κλάδου  ιδιωτικής ασφάλισης είναι σημαντική, καθώς συμπληρώνει το κράτος σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και σύνταξης. Ως κλάδος…