Όπως αναφέρει η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνα Καλογήρου:

Ένα έργο πνοής για το Σουφλί, αλλά και όλον τον Έβρο, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για τη δημιουργία Μελισσοκομικού Πάρκου στην περιοχή Κοτρωνιά του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς.

Πρόκειται για το πρώτο Μελισσοκομικό Πάρκο που δημιουργείται στην Ελλάδα, οκτώ μόλις μήνες μετά την πρώτη μας συζήτηση, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021, με τον Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο.

Με την ίδρυση του Πάρκου αυτού, ο κλάδος της μελισσοκομίας που αποτελεί σημαντικό κλάδο της τοπικής αγροτικής οικονομίας, αποκτά νέες προοπτικές, ενισχύοντας το εισόδημα των παραγωγών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας, παράλληλα, την επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία με τον Υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου να συζητήσουμε με τον Δήμαρχο και τον Βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο τις ανάγκες των αγροτών.

Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας η υλοποίηση έργων που τονώνουν την αγροτική οικονομία ακριτικών μας περιοχών, όπως το Σουφλί.

Προηγούμενο άρθροΝ. Δένδιας: Θέλουμε την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη – Ναι δεν θέλουμε να είναι εμπορικό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης… Και αυτό ακριβώς ενόχλησε τον Ταγίπ Ερντογάν
Επόμενο άρθροΈρχεται ο 5ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου VIA EGNATIA RUN