Στην πληγείσα από τη χαλαζόπτωση Μάκρη ο Σταύρος Κελέτσης

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Ιουλίου 2019
402 0

Στη Μάκρη, στον απόηχο της καταστροφικής χαλαζόπτωσης, βρέθηκε σήμερα ο εκλεγείς βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης.

Αρχικά επισκέφθηκε το Κοινοτικό Κατάστημα Μάκρης, όπου συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος κ. Δημήτρη Χατζηαθανασίου και παρακολούθησε την πορεία της διαδικασίας καταγραφής των ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές. Συνομιλώντας με πολίτες υπογράμμισε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά για την ταχύτερη καταγραφή των ζημιών και την επιτάχυνση της διαδικασίας αποζημίωσης.

Τέλος, μαζί με τον πρόεδρο επισκέφθηκαν σπίτια και οικογένειες, που υπέστησαν καταστροφές, εξαιτίας του σφοδρού καιρικού φαινομένου.

Σημειώνεται πως ο Σταύρος Κελέτσης ήδη την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσε τόσο τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη για τις ζημιές σε περιουσίες και αγροτικές καλλιέργειες για το σύνολο της περιοχής του νοτίου Έβρου.

Αλεξανδρούπολη 15/7/2019

Σχετικά άρθρα

Αν. Δημοσχάκης: “Οργισμένος και απογοητευμένος ο λαός του Έβρου, απαιτεί δεσμεύσεις για τον Κάθετο Οδικό Άξονα”

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2017 0
Για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στον Κάθετο Οδικό Άξονα της Νέας Εγνατίας Αρδανίου – Ορμενίου μίλησε σήμερα (16/03) στη…

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Ανάλυση Έρευνας – Αποτύπωση οικονομικού περιβάλλοντος 2016

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2017 0
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, για μία ακόμη χρονιά, διεξήγαγε έρευνα για την ευρύτερη αποτύπωση του οικονομικού περιβάλλοντος του έτους 2016…