Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ιλχάν Αχμέτ – H πρώτη και μοναδική βουλευτική έδρα στην Θράκη για ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε στις: at 14 Ιανουαρίου 2017
417 0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τις επόμενες ημέρες –σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένονται και άλλες προσχωρήσεις, πέραν αυτών του Ιλχάν Αχμέτ και του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

 Η κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος ανέρχεται πλέον σε 18 βουλευτές, γεγονός που την κατατάσσει στην τρίτη θέση μαζί με τη Χρυσή Αυγή.Η συμπόρευση του Ιλχάν Αχμέτ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη επισφραγίστηκε στην διάρκειας μισής ώρας συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά.

Την περίμενε στο γραφείο της στη Βουλή μαζί με ένα κουτί σουτζούκ λουκούμ, όπως μας ενημέρωσαν.

Οι πρώτες επαφές έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα όταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος βρέθηκε στην εκλογική του περιφέρεια. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και μετά τις γιορτές με το σημερινό αποτέλεσμα.

Η Φώφη Γεννηματά στην επιστολή της προς τον Πρόεδο της Βουλής Νίκο Βούτση αναφέρει ότι αποδέχθηκε την επιθυμία του ανεξάρτητου βουλευτή να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

cnn.gr

Σχετικά άρθρα

Ρωγμές στη φύλαξη συνόρων στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Αυγούστου 2015 0
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” ρωγμές παρατηρούνται στη φύλαξη των χερσαίων συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας στον Εβρο, μετά και την αποδυνάμωση της…

H «εξαίρεση του Έβρου από την τοποθέτηση νέων Συνοριοφυλάκων» εφτασε στην Βουλή

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2021 0
ΕΡΩΤΗΣΗ Του:               Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας ΠΡΟΣ:           Τσν κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΘΕΜΑ:           «Εξαίρεση του Έβρου από την τοποθέτηση νέων…