Στην Καβάλα βρίσκεται από το μεσημέρι, σε ανεπίσημη επίσκεψη ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο πριν συνεχίσει αύριο με το επίσημο πρόγραμμα των επαφών, κύρια σε Δράμα Ξάνθη και Καβάλα.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο ΙΜΑΡΕΤ όπου και θα διανυκτερεύσει έχοντας επαφές με στενό κύκλο φίλων, αφήνοντας τις επίσημες συναντήσεις για αύριο.

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Πέμπτη 1η Ιουλίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Δράμα και την Ξάνθη.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο απελευθέρωσης της Δράμας, ο Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει, στις 10:30, τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλης.

Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το αστρονομικό παρατηρητήριο και εργαστήριο φυσικής που έχει δημιουργηθεί στο γυμνάσιο του χωριού Νικηφόρος, ενώ θα μεταβεί και σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα.

Στην Ξάνθη, στις 18:00 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την επέκταση της διανομής φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

www.proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΣε τροχιά δημοπράτησης μπαίνει η Περιφερειακή Οδός Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι αναστολές και τον Ιούλιο στις τουριστικές επιχειρήσεις