Στη Μητρόπολη Σουηδίας ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Ιατρίδης από την Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Ιουνίου 2020
161 0

Στη Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβΐας αποσπάστηκε από τη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, για δύο χρόνια, ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Βαρθολομαίος Ιατρίδης.

Ο π. Βαρθολομαίος θα αναλάβει από την Παρασκευή 5 Ιουνίου καθήκοντα Εφημέριου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, καθώς και Γραμματέα του οικείου Μητροπολίτου κ. Κλεόπα.

Ο π. Βαρθολομαίος είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Τμήματος Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης και κατέστη διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής. Ομιλεί, πέραν της ελληνικής, τη γαλλική, την ιταλική, την αγγλική και την τουρκική.

Ο Μητροπολίτης Κλεόπας καλωσόρισε τον νέο κληρικό στην έδρα της επαρχίας του και του ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΠΗΓΗ inkomotini.news

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Καϊσας – Αναπάντητα ερωτήματα προς την Π.Ε. Έβρου για την αντιπλημμυρική προστασία

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Δεκεμβρίου 2018 0
Με συνεντεύξεις στον τοπικό τύπο στελέχη της Περιφέρειας προσπαθούν να επιρρίψουν τις ευθύνες στην Γραφειοκρατία και την Κυβέρνηση για την…

10.000 προστατευτικές και χειρουργικές μάσκες δώρισε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης η εταιρεία GASTRADE A.E.

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Απριλίου 2020 0
Στη δωρεά 10.000 προστατευτικών και χειρουργικών μασκών προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προχώρησε η εταιρεία GASTRADE A.E. για την αντιμετώπιση των…