Στις 21-23 Σεπτεμβρίου το 23ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:27
549 0
Τα μέλη του Τμήματος Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 23ο Διαπανεπιστημιακό συνέδριο Ακτινολογίας, στις 21-23 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη (Ξενοδοχείο Astir Egnatia).

Το συνέδριο απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους Ακτινολόγους, σε μέλη της κοινότητας της Ιατρικής Απεικόνισης, Πυρηνικούς Ιατρούς, Ακτινοφυσικούς καθώς και Τεχνολόγους Ακτινολογίας όπως επίσης και σε συναφείς ειδικότητες.

Το Συνέδριο αποτελεί την κύρια επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας.

Μέσα από το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει Στρογγυλές Τράπεζες, Ερευνητικές Συνεδρίες των Πανεπιστημιακών Εργαστηρίων Ακτινολογίας, θα καλυφθούν όλες οι κύριες ενότητες της Ακτινολογίας.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν Επιστημονικές εργασίες, Αναρτημένες και Ελεύθερες Ανακοινώσεις, που θα αναδείξουν την ερευνητική και κλινική δραστηριότητα του χώρου και όπως κάθε 2 χρόνια, θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία σε πρωτότυπες εργασίες που έχουν εκπονηθεί από Έλληνες επιστήμονες.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του Συνεδρίου το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Α, του ξενοδοχείου Astir Egnatia.

health.in.gr

Σχετικά άρθρα

Το bullying ποινικοποιείται – Με ποινή τουλάχιστον 6 μηνών θα τιμωρείται οποίος το διαπράττει

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Σεπτεμβρίου 2015 0
Με ποινή τουλάχιστον 6 μηνών θα τιμωρείται οποίος διαπράττει bullying βάσει ειδικής διάταξης που εισαγάγει προς ψήφιση στο νομοσχέδιο για την κατάργηση…

Λαϊκή Συσπείρωση: Υποβολή προτάσεων για τη Σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αλεξανδρούπολης 2021

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Οκτωβρίου 2020 0
Η κατάθεση προτάσεων στη Δημοτική Κοινότητά  για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου  διατυπώνονται μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο των μνημονιακών περιορισμών, των απαγορεύσεων,…

Στην Αλεξανδρούπολη ο Στέλιος Κούλογλου για την προβολή του ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο Novartis

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2020 0
Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Στέλιος Κούλογλου. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στην παρουσίαση του Ελβετικού ντοκιμαντέρ…