Στις 21-23 Σεπτεμβρίου το 23ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:27
478 0
Τα μέλη του Τμήματος Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 23ο Διαπανεπιστημιακό συνέδριο Ακτινολογίας, στις 21-23 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη (Ξενοδοχείο Astir Egnatia).

Το συνέδριο απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους Ακτινολόγους, σε μέλη της κοινότητας της Ιατρικής Απεικόνισης, Πυρηνικούς Ιατρούς, Ακτινοφυσικούς καθώς και Τεχνολόγους Ακτινολογίας όπως επίσης και σε συναφείς ειδικότητες.

Το Συνέδριο αποτελεί την κύρια επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας.

Μέσα από το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει Στρογγυλές Τράπεζες, Ερευνητικές Συνεδρίες των Πανεπιστημιακών Εργαστηρίων Ακτινολογίας, θα καλυφθούν όλες οι κύριες ενότητες της Ακτινολογίας.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν Επιστημονικές εργασίες, Αναρτημένες και Ελεύθερες Ανακοινώσεις, που θα αναδείξουν την ερευνητική και κλινική δραστηριότητα του χώρου και όπως κάθε 2 χρόνια, θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία σε πρωτότυπες εργασίες που έχουν εκπονηθεί από Έλληνες επιστήμονες.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του Συνεδρίου το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Α, του ξενοδοχείου Astir Egnatia.

health.in.gr

Σχετικά άρθρα

Όλες οι επιχειρήσεις που ανοίγουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Μαΐου 2020 0
Τις κατηγορίες επιχειρήσεων και επαγγελματικών δραστηριοτήτων που ανοίγουν και πάλι από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης. Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται πως…