Στον Έβρο την Κυριακή του Πάσχα Μητσοτάκης – Παναγιωτόπουλος;

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:45
486 0

Του Ηλία Προύφα – www.kranosgr.com

Στο Εθνική Φυλάκιο 1 των Καστανιών Βορείου Έβρου, προτίθεται να μεταβεί την Κυριακή του Πάσχα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που φθάνουν από την Ορεστιάδα στο kranosgr.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η μετάβαση θα γίνει με δύο ελικόπτερα ΣΙΝΟΥΚ, της Αεροπορίας Στρατού. Μάλιστα για το σκοπό αυτό σήμερα πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική προσγείωση του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου στην Ορεστιάδα.

Πρόθεση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, είναι να ανταλλάξουν ευχές λέγοντας το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και τσουγκρίζοντας το κόκκινο αυγό, με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη ενάντια στους υποκινούμενους από το Τουρκικό κράτος, μετανάστες εισβολείς, κρατώντας τον Έβρο όρθιο.

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ, τους οποίους εφόσον η επίσκεψη πραγματοποιηθεί, θα συνοδεύει και η στρατιωτική μας ηγεσία.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε…

Σχετικά άρθρα

Pyatt: Μετά τον TAP, προτεραιότητά μας ο IGB – Ισχυρό ενδιαφέρον για FSRU Αλεξανδρούπολης, θα έρθει αμερικανικό αέριο

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Δεκεμβρίου 2017 0
“Ο μόνος τρόπος για να πειστούν οι επενδυτές ότι αυτή η κυβέρνηση δεσμεύεται πραγματικά να καταργήσει κάποια από τα γραφειοκρατικά…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Πρωτοφανής αδιαφορία της Κυβέρνησης για τις αποζημιώσεις λόγω απαλλοτριώσεων στον Κάθετο Άξονα «Αρδανίου – Μάνδρας»”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2017 0
Γραπτή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης,…