Στον Έβρο την Κυριακή του Πάσχα Μητσοτάκης – Παναγιωτόπουλος;

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:45 πμ
367 0

Του Ηλία Προύφα – www.kranosgr.com

Στο Εθνική Φυλάκιο 1 των Καστανιών Βορείου Έβρου, προτίθεται να μεταβεί την Κυριακή του Πάσχα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που φθάνουν από την Ορεστιάδα στο kranosgr.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η μετάβαση θα γίνει με δύο ελικόπτερα ΣΙΝΟΥΚ, της Αεροπορίας Στρατού. Μάλιστα για το σκοπό αυτό σήμερα πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική προσγείωση του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου στην Ορεστιάδα.

Πρόθεση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, είναι να ανταλλάξουν ευχές λέγοντας το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και τσουγκρίζοντας το κόκκινο αυγό, με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη ενάντια στους υποκινούμενους από το Τουρκικό κράτος, μετανάστες εισβολείς, κρατώντας τον Έβρο όρθιο.

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ, τους οποίους εφόσον η επίσκεψη πραγματοποιηθεί, θα συνοδεύει και η στρατιωτική μας ηγεσία.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε…

Σχετικά άρθρα

Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξ/πολης: “Η περιουσία του Δήμου είναι περιουσία των πολιτών και θα πρέπει να μάθουμε όλοι να την σεβόμαστε!”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2019 0
Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης Η περιουσία του Δήμου είναι περιουσία των πολιτών και θα πρέπει να μάθουμε όλοι να…