Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης η φιλοζωία προστατεύεται με τη σωστή ενημέρωση

307 0

Με την απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης να δώσει στις Κοινότητες του Δήμου ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, άνοιξε ένας κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων με όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους.

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με ένα επιτελείο ειδικών για θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. 

Ο προϊστάμενος του Τμήματος περιβάλλοντος και πρασίνου, κ. Απόστολος Μάκρας, η εκπρόσωπος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας κα Ευαγγελία Πλευράκη, η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Υπαστυνόμος Β’ κα Σωτηρία Γκουδινούδη, ο κτηνίατρος κ. Ιωάννης Κωνσταντέλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Ευάγγελος Σιδεράς κατέγραψαν όλα τα ερωτήματα των 17 Προέδρων και μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κα Σοφία Βαλαβάνη παρουσίασε αναλυτικά τα ζητήματα διαχείρισης των ζώων συντροφιάς, αδέσποτων και δεσποζόμενων, και ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενους για τη σχετική νομοθεσία και τις σύγχρονες πρακτικές. 

Τη συζήτηση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας κ. Θεόδωρος Βουρδόλης.

Σχετικά άρθρα

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στο Δήμο Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2018 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα διμήνου…

Με την διοίκηση του ΚΤΕΛ Έβρου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Φεβρουαρίου 2019 0
ία από τις πλέον Υγιείς επιχειρήσεις του Έβρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Το…