Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:40
1353 0

Δήμους της Μακεδονίας και της Θράκης προκειμένου να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι τους, επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κ. Νίκος Τράκας.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, βρέθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, όπου μαζί με τους εργαζομένους, είδε και τον νέο Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη, ο οποίος και του παρουσίασε τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Τράκας επισκέφτηκε χώρους των εργαζομένων, συνομίλησε μαζί τους κι κυρίως κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Όπως έχει πράξει όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησής του, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα διεκδικήσει την επίλυση αυτών και την παροχή ασφαλούς και υγιούς εργασίας στους εργαζομένους του Δήμου.

www.epoli.gr

Σχετικά άρθρα

Δενδροφύτευση από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Απριλίου 2021 0
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φερών βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, όπου μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα…

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Φεβρουαρίου 2017 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 146 γραμμάρια…