Η παίκτρια της ομάδας Χάσκοβο Βουλγαρίας Νίνα Νικόλοβα είναι η μεγάλη μεταγραφή της γυναικείας ομάδας των Κυκλώπων .

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής και στοχεύει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία προχωράει στην ενίσχυση της με τη προσθήκη της Βουλγάρας play , μια παίκτρια με πολλές εμπειρίες από την Α1 της Βουλγαρίας και την ομάδα του Χάσκοβο.

Η Νίνα Νικόλοβα που στις 8 Δεκεμβρίου έκλεισε τα 27 της χρόνια ,δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην ομάδα των Κυκλώπων γιατί γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα αλλά κάνει προπονήσεις με την νέα της ομάδα εδώ και ένα μήνα , οπότε θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί άμεσα.

Οι απεσταλμένοι της ελληνικής ομάδας στη Βουλγαρία , η πρόεδρος Βιβή Γκαιταρτζάκη και ο έφορος Άκης Κεπεσίδης έχουν συμφωνήσει με την πρόεδρο του Χάσκοβο Μαριάννα Σταμάτοβα, η οποία είναι η μητέρα της Νικόλοβα για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταγραφή.

Η παίκτρια θα έρθει στην ομάδα μετά την Πρωτοχρονιά , τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου,με ελεύθερη μεταγραφή χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο.  Η νέα της ομάδα θα πρέπει να πληρώσει € 350 στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία .

Το Χάσκοβο δεν θα πάρει χρήματα, αλλά θα επωφεληθεί με ανταλλάγματα από την μεταγραφή της Νίνας.
Η πρόεδρος του Χάσκοβο Μαριάννα Σταμάτοβα δήλωσε “Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης η οποία αναλαμβάνει ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή τα έξοδα της συμμετοχής μας σε δύο τουρνουά – ένα το χειμώνα και ένα το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη”.

Η πρόεδρος των Κυκλώπων Βιβή Γκαιταρτζάκη δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε , πιστεύουμε ότι η Νίνα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας , την εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα σελίδα της καριέρας της.”

Η Νικόλοβα θα είναι η τέταρτη παίκτρια από τη Βουλγαρία που θα αγωνιστεί με τα χρώματα των Κυκλώπων .Η τελευταία Βουλγάρα που έπαιξε στο σύλλογο ήτανε πριν από δέκα χρόνια η Κάλια Μπακάλοβα.

Πηγή: handballnews1.blogspot.gr

 

Προηγούμενο άρθροΤο 3ο Γυμνάσιο και η Δημοσιογραφική Ομάδα στο studio του Maximum Fm 93.6
Επόμενο άρθροΚεραμάρης Παναγιώτης: Δεν έπρεπε να λειτουργήσουν οι ομάδες προσανατολισμού σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο