Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Ιουνίου 2017
491 0

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου και συγκρότηση σε σώμα:

Πρόεδρος Σταύρος Σταυράκογλου
Α´ Αντιπρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης
Β´ Αντιπρόεδρος Μανώλης Τουρατζής
Γραμματέας Γιάννης Καπετανίδης
Ταμίας Βαγγέλης Χατζηχρίστου
Μέλος Κων/νος Παπαδόπουλος
Μέλος Γιάννης Βαταμίδης
Μέλος Κυριάκος Τσιλιακίδης
Εκτελεστικό Μέλος Αθανάσιος Δούρος

Όπως αναφέρει ο κ. Σταυράκογλου: Η αξιοποίηση των δεξιοτήτων του νέου Δ.Σ., η θωράκιση της Τράπεζας, οι διαρθρωτικές αλλαγές, η συνεχής ενίσχυση των κεφαλαίων, η αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η γενικότερη αποτελεσματική συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της απερχόμενης διοίκησης είναι οι κυριότερες προκλήσεις που η νέα Διοίκηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Πάντοτε σε απόλυτη αρμονία με το αξιόλογο στελεχιακό δυναμικό του Ιδρύματος.

Προμετωπίδα όλων μας το ήθος, η εργατικότητα και η ομοψυχία σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον πολυετούς ύφεσης!

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Πέτροβιτς: “Διαθέτω το ήμισυ της αντιμισθίας μου , στη Β’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Απριλίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς: Αυτονόητη η συμμετοχή μου στο κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για σύγκλιση δυνάμεων…

Eναρξη λειτουργίας των χειμερινών τμημάτων του εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Νοεμβρίου 2015 0
Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας των χειμερινών τμημάτων του εργαστηρίου δημιουργικής…