Συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα βόλεϊ του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Μαρτίου 2018
897 0

Συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα βόλεϊ του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, την Παρασκευή, 30-3-2018, αμέσως μετά την επιτυχία τους.

Στο μήνυμά του κ. Πέτροβιτς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή Σάκη Μουστακίδη, και τους συντελεστές του συλλόγου του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης, για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην αυριανή αναμέτρηση. Με επιμονή, αφοσίωση, ψυχραιμία, πίστη φτάσατε ως εδώ. Αυτά τα χαρακτηριστικά εύχομαι να επιδείξετε και στον τελικό αγώνα. Όλος ο Έβρος θα στέκεται στις κερκίδες και θα επευφημεί κάθε σας πόντο, κάθε πάσα και σερβίς.

Για εμάς είστε ήδη νικητές!

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ομάδας του Πέπλου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2018 0
Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, κ. Ιωάννης Βαταμίδης,…