Συγχαρητήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον μαθητή του 4ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, Αντώνη Φούρφαρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 06:52
344 0

Συγχαρητήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον μαθητή του 4ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, Αντώνη Φούρφαρο

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά τον συμπολίτη μας μαθητή του 4ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, Αντώνη Φούρφαρο για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.).

Ο Διαγωνισμός της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών πραγματοποιείται εδώ και 27 χρόνια και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 7.800 μαθητές, από τους οποίους οι 2.400 ήταν από τις τάξεις του Λυκείου.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου, στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό και καθηγητή Φυσικής, Δημήτρη Νανόπουλο.

O Αντώνης εδώ και χρόνια διαγράφει μια αξιοπρόσεκτη πορεία με πανελλήνιες διακρίσεις σε αντικείμενα των φυσικών επιστημών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι όταν παιδιά από τον τόπο μας τα καταφέρνουν τόσο καλά.

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα.

Σχετικά άρθρα

24η Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιανουαρίου 2017 0
Το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης σας γνωστοποιεί ότι θα γίνει Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του…

Συνάντηση Υφυπουργού Οικονοµικών με τον ∆ήµαρχο Αλεξανδρούπολης με θέμα την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Οκτωβρίου 2016 0
O ∆ήµαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευαγγελος Λαµπάκης , ο Αντιδήµαρχος ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Υπηρεσιών, κ. Παντελίδης Γεώργιος και ο υπάλληλος του δήµου…