Συλλήψεις 11 αλλοδαπών και 2 διακινητών στην παραλία του Απαλού Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:22
464 0
Δύο (02) αλλοδαποί, 45 και 27 ετών, συνελήφθησαν  απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και για παράνομη είσοδο στη χώρα από θαλάσσια περιοχή.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια περιπολίας στην θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΑΠΑΛΟΥ” και σε απόσταση διακοσίων μέτρων (200μ.) από την ακτή όπου είχε προσαράξει το πολυεστερικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν.  Τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προσέγγισαν το ανωτέρω σκάφος πεζοί μέσω θαλάσσης και οδήγησαν τους επιβαίνοντες με ασφάλεια στην ακτή.
Κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω ειχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω μετέφεραν παράνομα στη χώρα έντεκα (11) αλλοδαπούς με το ανωτέρω σκάφος.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Στο «σκοτάδι» τα αποτελέσματα της ΕΔΕ για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις Τουρκικές Αρχές”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Φεβρουαρίου 2019 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν ο Αναπλ. Τομεάρχης Άμυνας της Ν Δ και Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης,…