Συλλαλητήριο στις 11 Φλεβάρη στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στη βάση ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:52
802 0

Την οργάνωση αντιιμπεριαλιστικού – φιλειρηνικού συλλαλητηρίου την Κυριακή 11 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στην Αλεξανδρούπολη αποφάσισαν οι Επιτροπές Ειρήνης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην κοινή τους σύσκεψη στην Κομοτηνή το περασμένο Σάββατο.

Στόχος του συλλαλητηρίου είναι να εκφραστεί η αντίθεση του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη δημιουργία βάσης ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της απόφασης για επέκταση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ.

Στην κοινή σύσκεψη αποφασίστηκε ακόμη η έκδοση ψηφίσματος για τις εξελίξεις για την ονοματολογία της ΠΓΔΜ και τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή καθώς και η συνέχιση της καμπάνιας συλλογής υπογραφών ενάντια στη μονομερή απόφαση των ΗΠΑ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

www.902.gr

Σχετικά άρθρα

Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α.Μ.Θ καταδικάζει τις πρακτικές της εργοδοσίας στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2020 0
Το Σάββατο 11/1/2020 στην Ξάνθη συνεδρίασε η ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ, η οποία, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζήτησε και το θέμα των…

Διεθνές προπονητικό camp γυναικείας πάλης στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Οκτωβρίου 2021 0
Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00,στην αίθουσα Συνεδριάσεων  του Πρυτανικού Συμβουλίου, στο  κτήριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου στην Πανεπιστημιούπολη…