Συλλαλητήριο στις 11 Φλεβάρη στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στη βάση ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:52
714 0

Την οργάνωση αντιιμπεριαλιστικού – φιλειρηνικού συλλαλητηρίου την Κυριακή 11 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στην Αλεξανδρούπολη αποφάσισαν οι Επιτροπές Ειρήνης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην κοινή τους σύσκεψη στην Κομοτηνή το περασμένο Σάββατο.

Στόχος του συλλαλητηρίου είναι να εκφραστεί η αντίθεση του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη δημιουργία βάσης ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της απόφασης για επέκταση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ.

Στην κοινή σύσκεψη αποφασίστηκε ακόμη η έκδοση ψηφίσματος για τις εξελίξεις για την ονοματολογία της ΠΓΔΜ και τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή καθώς και η συνέχιση της καμπάνιας συλλογής υπογραφών ενάντια στη μονομερή απόφαση των ΗΠΑ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

www.902.gr

Σχετικά άρθρα

Ο δεκάλογος του Τζιώρα

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Μαΐου 2019 0
Ο δεκάλογος του Τζιώρα: 1) Μην ψηφίσετε υπ.Δήμαρχο ή υπ. Περιφερειάρχη που μιλάει για τον εαυτό στο 3ο πρόσωπο. Διχασμένη…

Συγχαρητήριο Μήνυμα προς Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη απο το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Σεπτεμβρίου 2019 0
Το Επιμελητήριο Έβρου συγχαίρει τον Εβρίτη αθλητή του Ηρόδικου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα…