Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:21
520 0

H Τοπική Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ  πραγματοποίησε συλλαλητήριο το απογευμα της  Παρασκευή 22 Ιανουαριου 2015 , μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Παρά το δριμύ ψύχος μαχητικό ήταν το συλλαλητήριο με βασικό σύνθημα  Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Στην ομιλία του ο Διονύσης Κλάδης τόνισε τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού! Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε κλάδο! Στους χώρους νεολαίας, στις πόλεις, στις γειτονιές! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Επίσης εξέφρασε την Αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους αγωνιζόμενους αγρότες στα μπλόκα  και κάλεσε  όλους  και όλες στη Γενική Απεργία 4 Φλεβάρη και ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η δράση του ΠΑΜΕ στους χώρους δουλειάς με εξορμήσεις.

 

Σχετικά άρθρα

Με κατάνυξη και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην μνήμη της Αγίας Μαρίνας στον οικισμό Μαΐστρου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουλίου 2017 0
Με κατάνυξη και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην μνήμη της Αγίας Μαρίνας στον οικισμό Μαΐστρου Αλεξανδρουπόλεως…