Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 7:21 μμ
450 0

H Τοπική Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ  πραγματοποίησε συλλαλητήριο το απογευμα της  Παρασκευή 22 Ιανουαριου 2015 , μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Παρά το δριμύ ψύχος μαχητικό ήταν το συλλαλητήριο με βασικό σύνθημα  Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Στην ομιλία του ο Διονύσης Κλάδης τόνισε τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού! Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε κλάδο! Στους χώρους νεολαίας, στις πόλεις, στις γειτονιές! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Επίσης εξέφρασε την Αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους αγωνιζόμενους αγρότες στα μπλόκα  και κάλεσε  όλους  και όλες στη Γενική Απεργία 4 Φλεβάρη και ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η δράση του ΠΑΜΕ στους χώρους δουλειάς με εξορμήσεις.

 

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Ζαμπούκης: “Είμαστε βέβαιοι ότι η “συγνώμη” είναι άγνωστη λέξη στον κ. Λαμπάκη και στους συνεργάτες του – Η Κοινωνία είναι ο καλύτερος κριτής”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Σεπτεμβρίου 2019 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ποιότητα και το ανάστημα ενός Αυτοδιοικητικού, προσδιορίζεται από την άνεση του στο να ψεύδεται κατ΄εξακολούθηση και να…

Μαριάς: Παρέμβαση για απόρριψη της Αναφοράς της Ομοσπονδίας δήθεν Τούρκων Δυτικής Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2017 0
Με Γραπτή του Ένσταση ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπό την ιδιότητα του Συντονιστή των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών…

Δημοκρατική Ευθύνη: Η τροπολογία Κοντονή ανοίγει τον δρόμο για παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2017 0
Ανακοίνωση σχετικά με την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφήνει ανοιχτό παράθυρο για να αναγνωριστεί από τις ελληνικές αρχές η…