ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία ευθύνη , η ευθύνη είναι αποκλειστικά της απερχόμενης δημοτικής αρχής”

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Οκτωβρίου 2019
316 0

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης , μετά το όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την προμήθεια «Μπαλονιού» για τις αθλητικές εγκαταστάσεις δίπλα στο νέο κολυμβητήριο , ενημερώνει ότι κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία ευθύνη ως προς το παραπάνω θέμα , η ευθύνη είναι αποκλειστικά της απερχόμενης δημοτικής αρχής που ενώ τις γίνανε εισηγήσεις για τα προβλήματα που θα προκύψουν για την συγκεκριμένη προμήθεια δεν εισακούστηκαν οι εργαζόμενοι και προχώρησε η διοίκηση του Δήμου μας  στην προμήθεια με όλα τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα.

Πρέπει να σταματήσουν όλοι που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια τον Δήμο μας να ρίχνουν τις ευθύνες στους εργαζομένους οι οποίοι τόσα χρόνια βάλανε πλάτες , εκτελούσαν και δεν παίρνανε αποφάσεις όπως ειπώθηκε από τους αρμόδιους της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΥΡΤΣΙΔΗΣ                                   ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

ΤΟΙΣ ΕΝ ΜΟΣΧΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΠΕΙΘΗΝΙΩΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΟΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙΣ ΑΥΤΗΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2019 0
ΤΟΙΣ ΕΝ ΜΟΣΧΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΠΕΙΘΗΝΙΩΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΟΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙΣ ΑΥΤΗΣ Η ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΣ ΜΗΤΗΡ ΑΓΙΑ…

Συνάντηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2019 0
Στις 10/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν…