Συμμετοχή με το Επιμελητήριο Έβρου στην “Kavala expo 2018”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:25
634 0

Aγαπητό μέλος,

στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών και προς ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου σου δίνει την δυνατότητα να συμμετέχεις στην Διεθνή εμπορική έκθεση της Καβάλας (KAVALAEXPO).

Αν σε ενδιαφέρει το ευρύτερο καταναλωτικό και μή κοινό της περιφέρειας Α.Μ.Θ. & Κεντρικής Μακεδονίας τότε έχεις την ευκαιρία να  παρουσιάσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου μέσα απο το περίπτερο που έχει προμηθευθεί το Επιμελητήριο Έβρους.

Συμπλήρωσε την αντίστοιχη αίτηση και θα επικοινωνήσουμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής.

Αν ενδιαφέρεσαι να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου, στην “Διεθνή Έκθεση Καβάλας-KAVALA EXPO”, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

                                              Φόρμα συμμετοχής:

   https://goo.gl/forms/ojSSKKV6qipDjOrg1

 

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 30 Αυγούστου,  ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο αριθμός συμμετοχής.

 

Μόλις παραληφθεί η φόρμα συμμετοχής, το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σου για τις λεπτομέρειες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.ο.κ.). Συμπληρωματικά θα παραλάβεις τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου, με στόχο να ενισχυθεί  η αποτελεσματικότητα της εταιρικής σου παρουσίας τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και ενεργειών κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Σχετικά άρθρα

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου κατά της επένδυσης των χρυσωρυχείων.

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Σεπτεμβρίου 2019 0
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στέκεται αρνητικά απέναντι στην επένδυση για την εξορυκτική δραστηριότητα χρυσού στην περιοχή μας. Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι…