Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:45
2868 0

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2020, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης με κύριο αντικείμενο τον τρόπο και την προετοιμασία για την επανεκκίνηση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Από τη σύσκεψη, στην οποία τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης προέκυψαν τα παρακάτω :

  • Οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι δύναται να λειτουργήσουν με μια σειρά μέτρων, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών.
  • Όλες οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεότερης οδηγίας.
  • Όλα τα κολυμβητήρια (κλειστά και ανοιχτά) θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης οδηγίας.
  • Οι ανοιχτοί εξωτερικοί αθλητικοί χώροι (γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ – ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεότερης οδηγίας.

 

Ο κ. Βουρδόλης με παρέμβασή του έθεσε σειρά προτάσεων σχετικά με τον ασφαλή τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων ως προς το προσωπικό και τους πολίτες που θα τις χρησιμοποιούν όσο και  ερωτήσεων σχετικά με αιτήματα πολίτων του δήμου μας. Κατόπιν  αυτής της τοποθέτησης μεταξύ άλλων διευκρινίστηκε από τον κ. Υπουργό πως για τους διακεκριμένους αθλητές και τα ΑμεΑ που έχουν ως θεραπευτική οδηγία την χρήση κολυμβητικών δεξαμενών θα υπάρξει σχετική ρύθμιση για την κατ΄ εξαίρεση χρήση από αυτούς των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Γκαράνης: “Ας μην χαλαρώσουμε ούτε στιγμή – Η μάχη με τον ύπουλο και αόρατο εχθρό δεν τελείωσε”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουνίου 2020 0
Στο μήνυμα του , ο Δήμαρχος Κομοτηνής αναφέρει: «Σας διαβεβαιώνω ότι ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση. Δεν σταματήσαμε να…

Κωνσταντινος Εξακουστός: “Θα συστρατευθώ και θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή στην συλλογική προσπάθεια ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιανουαρίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου κ. Κωνσταντινος Εξακουστός: Τον Οκτώβριο του 2014 λίγες μέρες μετά την τιμητική μου τοποθέτηση στην…

Κωδικός «Έβρος»: Όλη η αλήθεια για τα δημοσιεύματα περί “Τούρκων σε ελληνικό έδαφος” – Η απάντηση της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαΐου 2020 0
Tο συγκεκριμένο εμπόδιο πρακτικά δημιουργεί προσκόμματα και στην προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες για επέκταση του φράχτη και στον…