Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη BEYOND 4.0 – SMART VILLAGE

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:40
171 0

Στην έκθεση BEYOND 4.0 και στο SMART VILLAGE στη Θεσσαλονίκη, δίνει φέτος το δυναμικό παρόν του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμος στο περίπτερο του, θα παρουσιάσει την νέα μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας ιστοσελίδα του, καθώς και τις ψηφιακές εφαρμογές που ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Τα στελέχη του Δήμου θα ενημερωθούν με σειρά επαφών για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει στις σύγχρονες έξυπνες πόλεις.

«Η βραβευμένη πλέον ως «SMART CITY OF THE YEAR» έξυπνη Αλεξανδρούπολη, υλοποιεί μεθοδικά πρόγραμμα για τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της, που αποτελεί βασικό στόχο και όραμα της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη», δήλωσε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης υπεύθυνος για θέματα εξωστρέφειας και προβολής Αντώνης Καμελίδης.

         

ΠΗΓΗ www.aftodioikisi.gr

Σχετικά άρθρα

«Αυτόνομο πλέον το Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: ανέλαβαν υπηρεσία 3 γιατροί»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2019 0
Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν υπηρεσία 3 νέοι γιατροί (1 Διευθυντής ειδικότητας Παθολογίας, 1 επιμελήτρια…