Συμπράτουμε στο τελευταίο ανάχωμα της λαίλαπας των μνημονίων. (του Π.Λελιάτσου)

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:35
334 0

Ο Ελληνικός λαός πέντε χρόνια τώρα βιώνει την πιο βάρβαρη και πιο αήθη πολιτική κοινωνική και οικονομική βία.  Ο σχεδιασμός των πιστωτών και των εγχώριων συμφερόντων σε αγαστή συνεργασία με τους προθύμους πολιτικούς ταγούς ετοιμάζουν το πιο βάρβαρο και ανηλεή πόλεμο εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.  Σε αυτή την πολιτική δεν μπορεί και δεν νοείται να μείνουμε ως απαθείς θεατές της καταστροφής και της εκποίησης της χώρας, δεν μπορεί και δεν νοείται να συναινέσουμε στις προθέσεις των τραπεζιτών, δεν μπορεί και δεν νοείται να συμπράξουμε με εκείνες τις δυνάμεις που εξαπατήσανε και υφαρπάξανε την ψήφο του Ελληνικού λαού που εναπόθεσε την ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν μπορεί και δεν νοείται να συμπράξουμε με όλους αυτούς που τρομοκρατούν  τον Ελληνικό λαό με τα ψευτοδιλήμματα περί εξόδου της χώρας από το ευρώ. Καλούμε τους πάντες σε γενική συστράτευση στην μόνη και ειλικρινή πολιτική δύναμη που έμεινε σταθερή στις αξίες και στα οράματα ενός ολόκληρου λαού που ελπίζει.

Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα

Συμπράττουμε με την Λαϊκή Ενότητα και αγωνιζόμαστε μέχρις εσχάτων για την εθνική ανεξαρτησία για την ιστορική μας υπερηφάνεια και για το μέλλον της χώρας.

 

Οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε όρθιοι

 

Σχετικά άρθρα

ΤΟΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΙΣ «ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΓΑΘΟΥ ΤΟΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙΣ» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2019 0
ALEA JACTA EST ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΤΩΝ  ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΡΟΥΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΚΟΦΡΟΝΟΣ ΜΟΣΧΑΣ…

ΔΕΥΑΑ: «νέα ρύθμιση οφειλών»

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Αυγούστου 2019 0
Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξ/πολης ενημερώνει ότι κατ’ εφαρμογή του νόμου Ν.4611/2019 και μετά από εισήγηση του Πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου…