Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με την Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 25 Οκτωβρίου 2017
788 0

Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημήτριος Τσιακίρης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Χρήστο Τουφάκη, το Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Βογιατζή, τον Ταμία Κυριάκο Γεωργαντζή, τον Ειδικό Γραμματέα Οργανωτικού-Πολιτισμού Κοσμά Σωτηριάδη και τον Υπεύθυνο Γραμματείας Νέας Γενιάς Νικόλαο Λίτσκα, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα που αφορούν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Πέτροβιτς εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην περιοχή μας και διαβεβαίωσε πως εργάζεται για την επίλυσή τους. Στο πλαίσιο αυτό ήδη τέσσερις αστυνομικοί θα ενισχύσουν το Αστυνομικό Τμήμα του Τελωνείου Κήπων κατόπιν παρέμβασης του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Σχετικά άρθρα

Γ. Καΐσας: “Να πως ρήμαζαν για δεκαετίες τα δημόσια και τα ασφαλιστικά ταμεία και στο τέλος χρεοκόπησαν τα πάντα”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαΐου 2018 0
“Με υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και εξαρτημένες σχέσεις, άδειασαν τα δημόσια και ασφαλιστικά ταμεία, έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη που πλήρωνε μια…

ΔΕΥΑΑ: Προς ολοκλήρωση φτάνει το έργο αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο 9ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Δεκεμβρίου 2020 0
Δ.Ε.Υ.Α.Α. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες: 9ο Χλμ. Αλεξανδρούπολης Προς ολοκλήρωση φτάνει το έργο :…