Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με την Κινηματογραφική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:47
62 0

Με μέλη της Κινηματογραφικής Ομάδας του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» είχε τη χαρά να συναντηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς. 

Ο κ. Πέτροβιτς συνομίλησε με την υπεύθυνη καθηγήτρια Φωτεινή Κυριακοπούλου και δύο μαθήτριες που εκπροσώπησαν την Ομάδα και το σχολείο και τις συνεχάρη για τις δραστηριότητες που αναλαμβάνουν στην Κινηματογραφική Ομάδα και την αγάπη τους για την έβδομη τέχνη. 

Οι εκπρόσωποι της Ομάδας δώρισαν στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου σε ψηφιακή μορφή το ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αλεξανδρούπολη ελεύθερη…», το οποίο αναφέρεται στα γεγονότα της απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης, που δημιούργησαν στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ομάδας. 

 

Σχετικά άρθρα

Ενισχύσεις σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε παραμεθόριες περιοχές. Εξαιρετικά σημαντικό μέτρο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Έβρο.

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Απριλίου 2019 0
Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας για την ίδρυση της Αναπτυξιακής Τράπεζας και το πλαίσιο νόμου περί στρατηγικών επενδύσεων συμπεριλαμβάνεται διάταξη,…

4 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουνίου 2021 0
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 406. Με βάση…

Μετά τους Γερμανούς, τους Ιταλούς, τους Βέλγους, τους Αυστριακούς και τους Ελβετούς… Τώρα και οι Βούλγαροι βάζουν σε «καραντίνα» τους Έλληνες επιβάτες!

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Δεκεμβρίου 2017 0
«Για πρώτη και ελπίζω τελευταία φορά, ένιωσα τόσο μειονεκτικά ως Έλληνας» λέει ο κ. Χρήστος Κόκκαλης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ…