Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Μαρτίου 2020
104 0

Την επιτακτική ανάγκη διάνοιξης εξόδου στην Εγνατία οδό, για αμεσότερη και ταχύτερη πρόσβαση στη μεταφορά ασθενών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έθεσε ως κυρίαρχο αίτημα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Κωνσταντίνο Κουτσούκο.

Ειδικά για το συγκεκριμένο αίτημα, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών υγείας, ο κ. Κουτσούκος υποσχέθηκε άμεσα να το εξετάσει και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ταυτόχρονα ο κ. Πέτροβιτς έθεσε και το θέμα του υπό κατασκευή σταθμού διοδίων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να μεταφερθεί και να λειτουργήσει στο τμήμα μεταξύ Τελωνείου Κήπων και κόμβου Αρδανίου και όχι πλησίον της γέφυρας της Ιτέας, όπως έχει αποφασιστεί. «Η υφιστάμενη επιλογή επιβαρύνει οικονομικά τους κατοίκους του Έβρου, τη στιγμή που ο κάθετος άξονας δεν έχει ολοκληρωθεί, και η οικονομία του νομού έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Επιπλέον τέθηκαν ζητήματα παρεμβάσεων που εκκρεμούν επί του κάθετου άξονα στο τμήμα Αρδανίου – Διδυμοτείχου, η ολοκλήρωση και παράδοση σε κυκλοφορία της γέφυρας Ιτέας, καθώς και η επισκευή του οδοστρώματος στο τμήμα ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης – Αρδάνιο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Βενετίδης, μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Έβρου και της Εγνατίας ΑΕ.

Σχετικά άρθρα

Πυρκαγιά στην Ξυλαγανή

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Αυγούστου 2016 0
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Αυγουστου 2016  σε δασική έκταση της Ξυλαγανής. 29 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 14…

Φαλέκας Ιωάννης: Απάντηση για την τηλεθέρμανση Φερών, σ’ αυτούς που ούτε κατάλαβαν, ούτε πίστεψαν στο έργο αυτό δηλαδη την κ. Ιντζεπελιδου και τον κ. Ζαμπούκη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2020 0
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΕΡΩΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ κα ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ ΚΑΙ…