Θέματα  που σχετίζονται  με την ενδυνάμωση της αστυνομικής συνεργασίας των δυο χωρών, ιδιαίτερα στον τομέα της ανταλλαγής πληροφοριών για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών διασυνοριακού εγκλήματος και διαχείριση θεμάτων καθημερινής αστυνομικής δραστηριότητας, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθυντών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας με ομολόγους τους από την Αστυνομία της Βουλγαρίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στον Προμαχώνα και συμμετείχαν οι Γενικοί Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχος κ. Μενεξίδης Νικόλαος και της Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Σάνδρος Θωμάς, Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας που βρίσκονται στα σύνορα και των δύο χωρών  και οι  ομόλογοι τους από την Αστυνομία της Βουλγαρίας, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι των δυο χωρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το καλό επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών και  αναδείχτηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω βελτίωση της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας.

 

ert.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Μνήμες …Ελπίδες» στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΚαταργείται ο καθολικός αντιφυματικός εμβολιασμός στα παιδιά της Α’ Δημοτικού