Συνάντηση Δερμεντζόπουλου με Διοικητή 4ης ΥΠΕ για στήριξη Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:38
89 0

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος στη Θεσσαλονίκη με τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, με μείζον θέμα τη στήριξη των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου καθώς και τη διευθέτηση μιας σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις δομές υγείας του Νομού.

Ακολουθεί η δήλωση του Bουλευτή:

Συναντήθηκα στη Θεσσαλονίκη με τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, σε συνέχεια επισκέψεων και πρωτοβουλιών, που είχαν προηγηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις δομές υγείας του Νομού μας.

Με τον Διοικητή, κ. Δημήτρη Τσαλικάκη και τις Υποδιοικήτριες, κ.κ. Χατζοπούλου Ειρήνη και Βασιλειάδου Έφη, συζητήσαμε για τη στήριξη των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Έγινε αναφορά σε όλα τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί το διάστημα της πανδημίας καθώς και στις προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έχουν πραγματοποιηθεί, όπως επίσης και στην κάλυψη των κενών στις δομές υγείας που αφορούν κυρίως σε διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τόνισα την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης των Υγειονομικών Μονάδων του Νομού, ώστε να αντιμετωπιστεί το τελευταίο στάδιο της πανδημίας με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, και γνωρίζοντας το δύσκολο αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί μας εδώ και καιρό, οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν καθώς απαιτείται η συμβολή όλων μας στη βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών.

Τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς την 4η ΥΠΕ για την άψογη κι εποικοδομητική συνάντηση και συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουλίου 2020 0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται τα μέλη ​​ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως στις​​ 20.07.2020​​ ημέρα​​ΔΕΥΤΕΡΑ​​ και ώρα​​ 18:00​​ προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης…

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα! Πάνω από 1,5 εκατομμύριο κόσμου στο μεγαλειώδης συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Φεβρουαρίου 2018 0
Η πλατεία Συντάγματος έχει ντυθεί στα γαλανόλευκα . Πάνω από ένα μίση εκατομμύριο κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην Αθήνα , κρατώντας σημαίες…

Αλεξανδρούπολη: Δίνουν σε άνεργη μάνα με 4 ανήλικα παιδιά, 79,33 ευρώ μέσω ΚΕΑ για να ζήσει!

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαρτίου 2017 0
Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης μια μητέρα από την Αλεξανδρούπολη με την οποία περιγράφει τα όσα τραγελαφικά αντιμετωπίζει…