Συνάντηση Δημοσχάκη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, Αθανάσιο Ζησίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Αυγούστου 2019
66 0

Την Τρίτη 27/8 είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αθανάσιο Ζησίδη.

Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης καθώς και το Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης.

Επικαιροποιήθηκαν θέματα αστυνόμευσης του Θρακικού πελάγους & του Β/Α Αιγαίου που έχουν αναδειχθεί κατ’επανάληψιν μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα παραβιάζονται εν ψυχρώ από τη γειτονική Χώρα, τα δε αλιευτικά μας πεδία ερημοποιούνται από τους τούρκους ψαράδες τους οποίους προστατεύουν τα σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής!!

Τα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας στην ίδια περιοχή επίσης παραβιάζονται χυδαία & μαζικά από οικονομικούς μετανάστες με ‘χρυσόσκονη’ προσφύγων πολέμου, που στη συνέχεια παράνομα προωθούνται με πρώτο σταθμό την Αθήνα & δεύτερο σταθμό χώρες της ΕΕ από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα.

Επίσης η κουβέντα περιεστράφηκε & σε ζητήματα ακτοπλοϊκών συνδέσεων & της εξυπηρέτησης της Σαμοθράκης καθώς κλπ άλλων νήσων του Β/Α Αιγαίου.

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα εκκρεμή θέματα του ανθρώπινου δυναμικού & των κτιριακών υποδομών καθώς & των πλωτών περιπολικών των Λιμενικών Αρχών του Θρακικού πελάγους … τα οποία & θα κοινοποιηθούν στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να γίνουν προσεχώς οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Σχετικά άρθρα

Παράπονα πολιτών για το Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Νοεμβρίου 2019 0
Στις φωτογραφίες που απέστειλαν θέλουν να δείξουν την κατάσταση που επικρατεί στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης Όπως αναφέρουν υπάρχει: “σκουριά-βρωμιά-σπασμένες κρεμάστρες-σάπιες πόρτες-ανύπαρκτες…

Χώρος βραχείας διαμονής πολιτών σε ανάγκη δημιουργείται στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιανουαρίου 2017 0
Χώρος βραχείας διαμονής πολιτών σε ανάγκη δημιουργείται στην Αλεξανδρούπολη όπως ανέφερε στον MAXIMUM 93,6 ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Αντώνης Βαμβακερός   “Στο Πολυκοινωνικό του Δήμου…